Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai
Brassai Brassai

Brassai Eredeti Simer
450 eves az iskola
  A Brassai.ro Webmester Csapata

Kedves latogato.
Ezen az oldalon talalhatoak azok a szemelyek (elerhetosegei valamint rovid leiras roluk)akik a brassai.ro lapot keszitettek.
Minden, ami a brassai.ro -n talalhato (kepek, design, szoveg, programozas, fejlesztes) a kovetkezo emberek egyremukodesenek koszonheto:

Kun Janos Levente
Kun Janos
Hello mindenkinek
2000 -ben vegeztem a Brassai Samuel elmeleti liceum informatika szakos osztalyaban. Bizony, eltelt azota eleg sok ido :)
Valamikor 2004-2005 ben keresgeltem az interneten a Brassai Samuel Elmeleti Liceum hivatalos weboldalat es nem talaltam. Ezert dontottem ugy, hogy majd keszitek en egyet. Persze nem egyedul :)
Ilyes Levente (aka. LeboMen) es Kun Robert Tibor (aka. ChiRex, aka. Chicken) segitsegevel elkeszitettem ezt az oldalt.
Na, ez mind szep es jo amit eddig alkottunk de nem fogunk ennyinel megallni, meg sok dolog van amit a lapra szeretnenk tenni.
2004 ben befejeztem a Babes Bolyai Informatika szakos egyetemet, 2005 ben pedig a mesterit is.
2004 tol kezdve dolgozok a SpinDevelopment nevu cegnel, itt foleg webprogramozassal(php, mysql, flash, flex) foglalkozok. Sajnos a munka utan nem sok szabad idom marad :(, persze abbol a kevesbol ami neha akad probalok szakitani ennek az oldalnak a fejlesztesere is.
Mail kunjanos[kukac]yahoo[dot]com
YahooMessenger kunjanos
Telefon +40 741 49 33 22
Hi5 Oldal http://kunjanos.hi5.com/
Kun Janos

Ilyes Levente
Ilyes Levente
Hát egy kicsit magamról… :P Én is már a véndiákok közé sorolhatom magam :D 2006-ban végeztem a Brassai Sámuel Elméleti Líceum Matematika-Informatika Intenziv Angol szakán. Még fiatal vagyok
XI. (2004-2005) osztályban, egy izgalmas informatika órán, felmerült köztünk a kérdés, hogy sulinknak van-e saját hivatalos weboldala. Utánanéztünk és nem kaptunk semmit. Ekkor nagyot gondoltunk, és én és a Kun brothers :P összedugtuk a fejünket és… ez volt a kezdet… Aztán építgettük lassacskán. XII. osztályos koromban (2006) a weboldal készítése egy kicsit háttérbe szorult mert készülni kellett az érettségire.
A sikeres érettségi letétele után, újra nekifogtunk és újabb újítások és fejlesztések következtek és következni fognak. Sokan kérdezték, hogy mikor lesz már kész a weboldal, de egy igazi weboldal, mint ez, sosem készül el, mert állandó újítás és fejlesztés alatt áll, hogy elérje célját, amire ki volt gondolva ez az egész.
Jelenleg a Babeş-Bolyai Tudományegyetem 1 éves hallgatója vagyok, a Földrajz-Turizmus szakon. Egyetem mellett azért, hogy ne unatkozzak :P bútorcégnél is dolgozom. Amellett jut időm a weboldallal is foglalkozni, amely nagyon kellemes és szép emlékeket juttat eszembe és buzdít, hogy fejlesszem tovább, hogy mások is találjanak egymásra és friss vagy régi információkat kapjanak úgy régi osztálytársukról, mind az iskola tevékenységeiről. THE END

Mail lebomen[kukac]gmail[pont]com
YahooMessenger lebo_men
Telefon +40 743 06 82 17
Hi5 Oldal http://lebomen.hi5.com/
 

Marton Istvan
Marton Istvan
Sziasztok!
Jelenleg a IX.A osytályban tanulok és 2010-ig Brassais diák leszek! Elmondhatom, hogy nagyon tetszik a suli, ezért csatlakoztam a Webmesterek közé.
Nyolc év után(eddig román suliba jártam,magyar szakon:-p) ugyérzem megtaláltam az ideális társaságot részemre. Remélem tetszik az oldalunk és megvagyok győzödve, hogy jobban fog tetszeni később, amikor új dolgok fognak megjelenni.
Kívánok mindenkinek jo szorakozást és jó tanulást a diákoknak!!!
Mail italianu_stefan2006[kukac]yahoo[dot]com
YahooMessenger italianu_stefan2006
Telefon +40 741 100 832
Hi5 Oldal http://istvanolasz.hi5.com/
Marton Istvan